Minőségbiztosítás

Cégünk ISO 9001 szerint működtetett minőségbiztosítási rendszert működtet.

Az alábbi szakmai minősítésekkel rendelkezünk:

  • MSZ EN 729-2, Hegesztett szerkezetek, Nyomástartó edények gyártása
  • A 44/1995(IX.15. IKM rendelettel módosított 11/1994 (III.25) IKM rendelet előírásai szerinti termékek gyárthatósága (Tűzveszélyes folyadékok és olvadékok tároló tartályai)
  • SLV Großer Eignungsnachweis,
  • AD Merkblätt HP0

Rendelkezünk a termelés azon tárgyi és személyi feltételeivel, amelyek garantálják a magyar és a fejlett ipari országok műszaki előírásainak megfelelő gyártó tevékenységet.

Üzemi minősítéseink és munkatársaink (hegesztők, anyagvizsgálók, stb.) személyi jogosítványai biztosítják a fenti rendszer szigorú elvárásainak maradéktalan teljesítését.

Elkészült gyártmányaink jelentős része TÜV minősítéssel, illetve EC PED2 tanúsítvánnyal kerül kiszállításra.

A minőségügyi vizsgálatokat részben saját, részben szerződött akkreditált laboratóriumban végezzük, ahol röntgen- és UH vizsgálatok, folyadékpenetrációs vizsgálat, és egyéb roncsolásos és roncsolásmentes mechanikai, hegesztési és eljárásvizsgálatok is végezhetőek.

Tapasztalt műszaki tervezőgárdánk széleskörű szakmai igénynek képes megfelelni. Munkájukhoz a legmodernebb számítástechnikai eszközök állnak rendelkezésre.

Beszállítóinktól - akikkel hosszú távú kapcsolatok kiépítésére törekszünk - szintén megköveteljük a minőségi munkavégzést.
 
http://tagtab.hu/zert/
TÜV angol TÜV német Hatósági bizonyítvány
SLV Münchenl TÜV magyar Hatósági bizonyítvány - éghető folyadékok tartálya

Írjon nekünk / Write to us